HLAVNÍ VEDOUCÍ

ONDRA ŠANTIN

Jmenuji se Ondra, říkají mi Šamir. Zastávám roli hlavního vedoucího klubu. Na spoluorganizaci dětských akcí se podílím od roku 2003 (dorost Církve Bratrské (CB) Liberec), nejprve jako rádce, později jako vedoucí, zdravotník (CB Liberec a CB Trutnov). Od roku 2012 jsem se připojil do dětského klubu Savana (mladší dorost CB Praha 13 – 13ka) jako vedoucí a od 2013 jako hlavní vedoucí táborů. Ke klubu AWAY jsem se připojil po přestěhování na Dobříšsko v roce 2023.
Pána Boha jsem poznal po hlubokých rozhovorech s kamarády v mládeži na táborech. Jsem Pánu Bohu vděčný, že mohu vidět, jak se z dětí stávají dobrodruzi, vstupující do vztahu s ním.
V civilním životě pracuji jako technický manažer ve vývoji softwaru pro automobilový průmysl. Mám dvě malé děti a jednu ženu. Mojí zálibou je numerická matematika a optimalizace.



HONZA MACURA

Mě říkají Honza, baví mě jakýkoliv pohyb venku, ale nejvíce mě nabíjí, když někdo dokáže prožívat tady a teď. Proto velmi rád organizuji hry a trávím čas s dětmi různého věku. V různém věku mám i svoje tři děti a jednu prý věčně mladou ženu😊
Od roku 2000 jsem byl členem organizace Atleti v Akci, která pořádala množství akcí pro 15 až 25 leté mladé lidi, velmi často v přírodě, na skalách, v lesích, na vodě. Posledních 5 let se víc věnuji dětem od 10 do 15 let. Jsem jedním z vedoucích klubu Robinson Církve Bratrské na Praze 13. Jsem rád, že můžu být členem klubu AWAY a těším se na další dobrodružství. Narodil jsem se do křesťanské rodiny, ale ve 13 letech jsem si musel rozhodnout kam směřovat. Rozhodl jsem se pro Ježíše a snažím se stávat lepším a lepším. Ne vždy mi to jde, tak mě to vede k pokoře a vděčnosti, že i takového člověka jako já má Pán Bůh rád a je neustále ochoten mi odpouštět a přijímat mě znova k sobě.
Od roku 2000 pracuji u Policie, prošel jsem si různá místa a úkoly a v současné době předávám zkušenosti a motivuji k progresu studenty Policejní akademie.



TOMÁŠ KEREPECKÝ

Já jsem Tomáš. Společně s manželkou Zuzkou se starám o provoz kazatelské stanice Církve Bratrské na Dobříši. Před tím jsem mnoho let vedl zážitkovou organizaci Atleti v Akci. Společně s ostatními instruktory jsem zorganizoval desítky vícedenních kempů. A co mě nejvíc bavilo? Určitě stavění lanových překážek, lezení po skalách, vymýšlení bláznivých her a povídání si o hlubokých otázkách, jako například “Co je smysl života?” a tak.
Já osobně jsem svůj smysl našel, když jsem se dozvěděl že Bůh existuje. Říkali mi, že prý Bůh chodil tady mezi námi jako člověk Ježíš a že pokud chci, mohu s ním mít vztah. Uvěřil jsem tomu, i když to možná zní šíleně a ten vztah začal.
Za těch dvacet let, co Boha znám, si nepřipadám šílený. Bláznivější mi připadá věřit, že všechno kolem je náhoda. Jo a bláznivá mi teď připadá “umělá inteligence”, která mě ovšem taky hodně baví a momentálně ji studuji na akademii věd. Kromě počítačů mám rád přírodu, chození do hor především. A mám rád cestování, od Aljašky po Indii.



ADAM NOVÁK

Jmenuji se Adam Novák, je mi 23 let a zajímám se o cokoli technického. Momentálně pracuji jako programátor webových stránek a přivydělávám si natáčením videí ze svateb a různých akcí. Momentálně patří mezi moje největší koníčky FPV drony a vše okolo toho. 5. 4. se budu ženit se svou úžasnou snoubenkou Aniou 💞.
I přes to, že jsem tělem i duší ajťák, mám moc rád přírodu a je to můj oblíbený způsob jak odpočívat a nabrat sílu. Od svých 10 do 22 let jsem členem křesťanského klubu Robinson, nejdříve jako dorostenec a následně jako vedoucí.
Na dorostě jsem byl většinou já co všechny fotil a natáčel, proto je fotka výše asi jediná použitelná fotka, kterou jsem dokázal vybrat.



ALICE MACUROVÁ

🙂



VíTEK NEKOLNÝ

🙂